Adatvédelmi oktatás, képzés

Oktatás az adatvédelem témakörében

Bármennyire is nem érezni, hogy nyár lenne, szomorú, de egy hónap múlva beköszönt az ősz.

Ha pedig ősz és szeptember, akkor iskolakezdés. Szeptemberi képzéseim ajánlója következik.

Adatkezelés, DM legálisan – a hatóságok gyakorlata

A szeptember 2-án megrendezésre kerülő egy napos képzés elsősorban marketingeseknek, cégvezetőknek szól. A nap első felében az általános adatvédelmi szabályozásról tartok előadást, gyakorlati példákon bemutatva a jogszabályt, míg ebéd után a direkt marketingé és a hatósági gyakorlaté a terep.

Bővebb információ és jelentkezési lehetőség a szervező honlapján található: http://www.infoszfera.hu/program.php?todo=details&vid=374

Munkahelyi adatkezelés, adatvédelem

Szintén az Infoszféra Kft. szervezi a képzést. Időpontja: 2010. szeptember 9.

A téma elsősorban a HR-szakemberek, cégvezetők, vállalati jogászok számára lesz érdekes.

A munkaviszony még létre sem jön, már adatvédelmi kérdésekkel kell szembesülni, mind a pályáztatás, mind a kiválasztás során. A rendezvényen a munkaviszony fennállása során felmerülő adatvédelmi kérdések, a gyakorlatban felmerülő problémák kerülnek ismertetésre, természetesen a megoldással.

Főként a munkavállalók ellenőrzése szokott kínos vitákat és pereket okozni. Remélem a képzés után nem fognak. 🙂

További információ: http://www.infoszfera.hu/program.php?todo=details&vid=377

Belső adatvédelmi felelős képzés

Időpontja: 2010. szeptember 22-23.

Felnőttképzés keretében történik meg az adatvédelmi törvény részletes ismertetése, a munkahelyi adatkezelések, a direkt marketing szabályok, az interneten felmerülő online adatkezelések, és a közérdekű adatokra vonatkozó szabályok bemutatása.

A kiscsoportos (10 fő alatti létszám), kétnapos oktatási forma azoknak preferált, akik nagy adatkezelőnél dolgoznak, és részletesen meg kívánják ismerni a szabályozást. A képzés vizsgával zárul. Eredményes vizsga esetén a szervező Sämling Kft. tanúsítványt ad át.

A képzés honlapján megtalálhatók azon területek, ahol belső adatvédelmi felelős kinevezése kötelező: http://www.samling.hu/adatvedelmi_felelos_kepzes 

Várok mindenkit szeretettel!

Ha hasznosnak találta írásomat, iratkozzon fel hírlevelemre, hogy első kézből értesüljön az adatvédelem és a közérdekű adatok nyilvánossága témakörével kapcsolatos információkról.

Név:*
E-mail:*

Havonta legfeljebb 2 hírlevelet küldök, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Valamennyi hozzászólást az RSS 2.0 hírcsatornán lehet követni. Szóljon hozzá, vagy adjon a saját honlapjáról egy visszakövetést.

Vélemény, hozzászólás?

 
Read previous post:
Családi állapota: halott

Családi állapota: halott A főleg fiatalok és középkorúak által látogatott portálokon egyre többen vannak, akiknek van „eltávozott" „ismerőse". Mi lesz...

Close